Beko

Yabanmersini ve Hindistan Cevizi Kaplamalı Smoothie
Malzemeler:
Alt kat için:
- 60 gr sade - yağsız yoğurt
- 100 gr hindistan cevizi sütü
- 150 gr donmuş yaban mersini Orta kat için
- 1 muz
- 250 gr sade - yağsız yoğurt
- 80 gr donmuş yaban mersini
- 150 gr hindistan cevizi sütü
- 15 g şekersiz rendelenmiş hindistan cevizi Üst kat için
- 1 muz
- 170 gr hindistan cevizi kreması
- 15 gr şekersiz rendelenmiş hindistan cevizi
- 20 gr akçaağaç şurubu veya agave
- Üstünü süslemek için bir avuç taze yaban mersini & hindistan cevizi gevreği
Yapılışı:
1. Alt kat malzemelerini bir mikserde karıştırın. Yumuşak bir kıvam alana kadar çekin. Bardaklara eşit şekilde dökün.
2. Bardakları sertleşmeleri için dondurucuda/buzlukta en az 20 dakika bekletin. Bunu yapmamanız halinde smoothie katları birbirine girer.
3. Soğuduğu anda orta katınızı yapın. Orta kat malzemelerini bir mikserde karıştırın. Yumuşak bir kıvam alana kadar çekin. Bir huni kullanarak alt katın üzerine dökün.
4. Bardakları sertleşmeleri için dondurucuda/buzlukta en az 15 dakika bekletin.
5. Soğuduğu anda üst katınızı yapın. Üst kat malzemelerini bir mikserde karıştırın. Yumuşak bir kıvam alana kadar çekin. Bir huni kullanarak orta katın üzerine dökün.
6. Smoothieleri taze yaban mersini ve hindistan cevizi gevrekleriyle süsleyerek servis edin.
Alt kat için:
- 60 gr sade - yağsız yoğurt
- 100 gr hindistan cevizi sütü
- 150 gr donmuş yaban mersini Orta kat için
- 1 muz
- 250 gr sade - yağsız yoğurt
- 80 gr donmuş yaban mersini
- 150 gr hindistan cevizi sütü
- 15 g şekersiz rendelenmiş hindistan cevizi Üst kat için
- 1 muz
- 170 gr hindistan cevizi kreması
- 15 gr şekersiz rendelenmiş hindistan cevizi
- 20 gr akçaağaç şurubu veya agave
- Üstünü süslemek için bir avuç taze yaban mersini & hindistan cevizi gevreği
Yapılışı:
1. Alt kat malzemelerini bir mikserde karıştırın. Yumuşak bir kıvam alana kadar çekin. Bardaklara eşit şekilde dökün.
2. Bardakları sertleşmeleri için dondurucuda/buzlukta en az 20 dakika bekletin. Bunu yapmamanız halinde smoothie katları birbirine girer.
3. Soğuduğu anda orta katınızı yapın. Orta kat malzemelerini bir mikserde karıştırın. Yumuşak bir kıvam alana kadar çekin. Bir huni kullanarak alt katın üzerine dökün.
4. Bardakları sertleşmeleri için dondurucuda/buzlukta en az 15 dakika bekletin.
5. Soğuduğu anda üst katınızı yapın. Üst kat malzemelerini bir mikserde karıştırın. Yumuşak bir kıvam alana kadar çekin. Bir huni kullanarak orta katın üzerine dökün.
6. Smoothieleri taze yaban mersini ve hindistan cevizi gevrekleriyle süsleyerek servis edin.